Rohkem kui 100 aastat tagasi, Hippi perekonna kondiitripoes Pfaffenhofenis, loodi esimene HiPPi imikutoit. Joseph Hipp andis enda lastele püreed, mis koosnes kodus kasvanud teraviljadest valmistatud kuivikujahust millele lisati vett ning piima. Aastal 1932 arendas Tema poeg Georg Hipp välja kuivikujahu tööstusliku tootmise. Kuna ta oli veendunud, et mahepõllumajandus on tervisliku imikutoidu jaoks kõige õigem otsus, siis muutis ta 1956. aastal oma pere talu mahepõllumajanduslikuks.
Tänasel päeval on HiPP üks maailma suurimaid mahepõllumajandustootjaid. Mahepõllumajandus ja jätkusuutlikkus ei ole HiPPi jaoks mööduvad trendid, vaid ettevõtte filosoofia kesksed tugisambad, mida jagab ja toetab juba neljas põlvkond. HiPP Organic märk tähistab kõrgeima kvaliteedi garantiid ja ületab isegi EL poolt kehtestatud nõuded mahekvaliteedile.
Tänasel päeval on HiPP üks maailma suurimaid mahepõllumajandustootjaid. Mahepõllumajandus ja jätkusuutlikkus ei ole HiPPi jaoks mööduvad trendid, vaid ettevõtte filosoofia kesksed tugisambad, mida jagab ja toetab juba neljas põlvkond. HiPP Organic märk tähistab kõrgeima kvaliteedi garantiid ja ületab isegi EL poolt kehtestatud nõuded mahekvaliteedile.